✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Valpreventie in Lede

Zoekt u een kinesist die u valpreventie aanleert in Lede? Dan heeft u ons gevonden! Bij KineCura leren we u technieken en zelfzekerheid aan, zodat u zonder zorgen thuis blijft wonen. Met de aangeleerde technieken blijft u zelfstandig en zorgt u optimaal voor uzelf. Wist u dat mensen over de 65 jaar meer sessies per jaar terugbetaald krijgen? Maak dus zeker gebruik van dit voordeel.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijken
Contact

Dankzij onze valpreventie voelt u zich weer zelfzeker

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom is het belangrijk om begeleiding voor valpreventie te volgen. In onze praktijk staan wij klaar om uw levenskwaliteit op peil te houden. Als u moeite heeft met uw evenwicht of andere zaken, helpen wij u de controle terug te krijgen. Wij doen er alles aan zodat u zich veilig voelt in uw huis. Heeft u last aan uw gewrichten en heeft u door de verminderde bewegingsvrijheid valpreventie nodig? Dan voeren wij manuele therapie uit om uw gewrichten snel beter en soepeler te laten voelen. Op die manier is er heel wat minder kans op vallen. Heeft u jammer genoeg al een val gemaakt? Wij helpen u graag om pijnklachten bij bijvoorbeeld een knieblessure of andere kwetsuren te verlichten.

Maak snel een afspraak

Valpreventie is een van onze kinespecialiteiten in Lede. U zit dus zeker goed bij ons. Daarnaast helpen we u ook om uw rugklachten te verlichten of op te lossen, zodat u een kwalitatief leven hebt. Contacteer ons via 0460 94 94 79 of e-mail naar olivier.kinecura@gmail.com.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven