✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Kine in Lede

Heeft u nood aan kine in Lede? Dan bent u welkom bij KineCura. We bieden verschillende specialisaties binnen kine aan in onze praktijk in de buurt van Wichelen, Aalst en Dendermonde. In het dagelijks leven is bewegen van heel groot belang, of u nu een sporter bent of niet. Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde methodes in onze kinesitherapie in Lede, die u zeker en vast helpen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijken
Contact

Wat heeft onze kine te bieden?

In onze praktijk passen we veel kinesitherapiespecialisaties toe als kinesist in de buurt van Lede. Wie weet heeft u binnenkort een operatie. Om u hierop optimaal voor te bereiden of om te revalideren, is onze therapie een heel goede keuze. Zo zetten wij enorm in op valpreventie bij een verminderde mobiliteit. Of bent u eerder op zoek naar sportkine? Ook dan kunt u terecht bij ons voor kinesitherapie. We bespreken samen uw doel voor uw therapie. Daarna stellen we samen een plan op voor uw kine in onze praktijk. U heeft steeds de juiste kinesist in de buurt dankzij onze specialisten.

We hebben de juiste specialisatie om u verder te helpen

Als u een kinesist in de buurt zoekt, dan bent u welkom bij ons. We leggen alles omtrent uw behandeling goed uit, zodat u goed weet waarmee we bezig zijn. Omdat we in onze praktijk voor kinesitherapie zoveel verschillende specialisaties aanbieden, bent u zeker dat we de passende behandeling toepassen. U vindt bijvoorbeeld manuele therapie bij ons. Deze kinesitherapie in de buurt is net zoals al onze andere specialisaties gebaseerd op wetenschappelijke kennis van uw kinesist. Daarnaast bieden wij ook een dry needling-therapie aan voor een spoedig herstel.

Contacteer ons voor uw eerste afspraak

Als uw kinesist in Lede zorgen we ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt, maar sporen we u ook genoeg aan. U kunt erop rekenen dat wij uw grootste supporter zijn, zodat u op een gezonde en fijne manier uw doelen haalt. Maak vandaag nog een afspraak bij onze praktijk als u nood heeft aan een sessie kine.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven