✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Valpreventie in Lede

Zoekt u een kinesist die valpreventie aanleert in Lede? Dat heeft u ons gevonden! Bij KineCura leren we u technieken en zelfzekerheid aan, zodat u zonder zorgen thuis blijft wonen. Met de aangeleerde technieken van onze kinesitherapie blijft u zelfstandig en zorgt u optimaal voor uzelf. Wist u dat mensen over de 65 jaar meer sessie per jaar terugbetaald krijgen? Maak dus zeker gebruik van dit voordeel.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Met onze valpreventie in Lede voelt u zich zelfzeker

Voorkomen is beter dan genezen! Daarom zijn sessies over valpreventie en kinesitherapie nabij Aalst in Lede volgen heel belangrijk. Als u moeite heeft met uw evenwicht of andere zaken, helpen wij om daar controle over te krijgen in onze praktijk. Als uw kinesist nabij Wichelen doen we er alles aan zodat u zich veilig voelt in uw huis. Heeft u last aan uw gewrichten en heeft u daarom valpreventie nodig? Dan voeren wij manuele therapie uit en voelen uw gewrichten snel beter en soepel.

Vraag naar een afspraak voor uw valpreventie

Valpreventie is een van onze kinespecialiteiten in Lede.  U zit dus zeker goed bij ons. Daarnaast helpen we u ook nog met uw rugklachten te verbeteren of op te lossen, zodat u als ouder persoon een kwalitatief leven hebt. Contacteer ons via 0460 94 94 79 of e-mail naar olivier.kinecura@gmail.com.

 

Hoe zien uw sessies eruit?

1Anamnese en bepalen van doelen
De eerste sessie begint met een vraaggesprek waarin verschillende zaken overlopen worden. Onder andere uw klachten en wat u verwacht en wenst te bereiken na de sessies staan hierin centraal. Ook zal de huidige situatie geëvalueerd worden dmv enkele testen.
Vervolgens stel ik een aan uw doelen aangepast behandelplan op dat we tijdens de daaropvolgende sessies kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het eerst trainen van de mobiliteit van een bepaald gewricht alvorens geleidelijk aan over te gaan naar het optrainen van de kracht.
Regelmatig zal er geëvalueerd worden of er voldoende progressie is en of bijsturing nodig is. Wanneer bijvoorbeeld de mobiliteit van een schouder sterk begint te verbeteren, kunnen we geleidelijk aan overgaan naar het opbouwen van de kracht.

Bijscholing

Continue bijscholing is essentieel om een hoge kwaliteit van behandelen te kunnen gararanderen. Om deze reden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die binnen mijn vakgebied vallen. Het jaarlijks verwerven van een door de overheid gegeven kwaliteitslabel is hier het bewijs van.

Evidence-Based Practice

De technieken die ik toepas zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Mijn behandelingen bestaan uit toepassingen die volgens onderzoek het meeste kans op slagen hebben.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang. Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat me dit dan zeker weten. Op die manier kan ik uw revalidatie zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven