✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Sportrevalidatie in Lede

Heeft u sportrevalidatie nodig in Lede, nabij Aalst en Wichelen? Reken dan op de diensten van KineCura. Wij hebben de juiste kennis en specialisatie in huis om u te helpen. Elk jaar volgen we bijscholingen, zodat onze wetenschappelijk onderbouwde kennis altijd actueel blijft. Kies voor onze kennis en doe uw gezondheid een plezier!

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Laat uw sportrevalidatie over aan ons

Als u graag sport, dan is het bijna onvermijdelijk dat u een kwetsuur oploopt en daarom is sportrevalidatie zo belangrijk. Wij voeren uw sportkine uit, zodat u weer snel op niveau kan sporten. Hier horen verschillende aspecten bij. Een daarvan is manuele therapie, want door fout te sporten heeft u misschien last van uw gewrichten. Met deze techniek lossen we uw pijn op, maar geven we ook tips mee hoe u knieblessures en andere kwalen kan voorkomen.

Voorkom toekomstige letsels met onze kinesitherapie

Houdt u een blessure over aan een vorig sportletsel of heeft u last van de gevreesde lopersknie? Dat verbeteren we graag voor u. U bent tegelijkertijd welkom voor uw sportrevalidatie in Lede nabij Wichelen en Aalst. Deze revalidatie is goed voor iedere sporter, ook als u nog niet bent gestart. Misschien begint u als beginner of hobbyist met een duidelijk doel, maar heeft u niet genoeg kennis om bepaalde letsels te voorkomen. Maar ook een topsporter kan veel bijleren van een degelijke loopanalyse.

Help uw sportrevalidatie met onze hulp

Als kine in Lede begeleiden we u zo snel mogelijk naar verlichting, sporten en aan uw doelen werken. We helpen u met veel plezier om een snelle en gezonde sportrevalidatie af te ronden in Lede nabij Wichelen en Aalst. Onze praktijk heeft de passie en kennis om uw revalidatie tot een goed einde te brengen, dus contacteer ons! Stuur een e-mail naar olivier.kinecura@gmail.com of bel naar 0460 94 94 79.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven