✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Sportkine nabij Wichelen

Heeft u sportkine nodig nabij Wichelen? Kom dan zeker naar KineCura in Lede en we behandelen u met expertise. Uw sportletsels worden aangepakt en u krijgt advies hoe u dezelfde en andere kwetsuren voorkomt. Door de jaarlijkse bijscholingen is onze kennis altijd actueel, dus vertrouw op onze praktijk nabij Wichelen voor uw sportkinesitherapie!

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Wij bieden sportkine aan nabij Wichelen

Een kwetsuur oplopen door te sporten is nooit leuk. Daarom verwelkomen we u om sportkinesitherapie te volgen in Lede, nabij Wichelen. Bent u daarbij een amateursporter of topsporter? Het maakt niet uit, want iedereen is meer dan welkom bij ons voor sportrevalidatie. We bieden verschillende specialisaties aan, zoals manuele therapie. Als u aan uw gewrichten een kwetsuur heeft, lossen we dat hiermee op. Met de kine in Lede leert u hoe u beter en voorzichtig sport en toch al het plezier haalt uit uw sessies. Het team van onze praktijk staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over uw sportkinesitherapie nabij Wichelen.

Kies voor onze sportkine

Met onze sportkine in Lede bent u zo weer aan het sporten op een gezonde manier. U krijgt tips mee die u helpen om blessures te vermijden. Zo krijgt u de beste ervaring bij het sporten. De mogelijkheid bestaat ook dat u door sport rugklachten ontwikkelt of verergert. Om dit te voorkomen, bent u ook meer dan welkom. Maak een afspraak voor sportkinesitherapie nabij Wichelen en start uw sessies! U kunt ons bereiken via het nummer 0460 94 94 79 of stuur een e-mail naar olivier.kinecura@gmail.com.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven