✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Sportkine in Lede

Heeft u sportkine nodig in Lede? Dan bent u welkom bij KineCura. We helpen u om al het potentieel uit uw lichaam te halen en goed te herstellen van eventuele blessures. Met onze passie voor sportkinesitherapie zit u vast en zeker goed, want we willen u graag weer op de been helpen.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Onze sportkine in Lede helpt u uw potentieel te ontdekken

Vertel ons uw wensen en verwachtingen over uw sportkinesitherapie nabij Wichelen in Lede. Heeft u een zware blessure en wilt u daarna ook terug zwaar sporten? Of bent u een beginnende sporter die tips nodig heeft om veilig te sporten? Iedereen is welkom, het maakt niet uit op welk sportniveau u zit. U leert altijd iets nieuws bij. We voeren sportrevalidatie uit, maar leren u ook hoe u blessures kunt vermijden. Misschien heeft u last aan uw gewrichten, eventueel door sport. Ook dan helpen we u met manuele therapie. Heeft u algemeen meer nodig dan sportkinesitherapie in Lede? Dan staan we voor u klaar om al uw vragen over onze kine te beantwoorden.

Maak snel uw afspraak

We beantwoorden graag al uw vragen oversportkinesitherapie en gewone kinesitherapie in regio Wichelen. Het is namelijk ons doel dat u op een leuke en blessurevrije manier van sport geniet. De deuren van  onze praktijk staan voor u open. Niet alleen met therapie, maar we staan er ook als uw grootste supporter. Kom bij ons langs en uw lichaam is weer in uitstekende vorm! We zijn bereikbaar via het e-mailadres olivier.kinecura@gmail.com of bel naar het nummer 0460 94 94 79.

Hoe zien uw sessies eruit?

1Anamnese en bepalen van doelen
De eerste sessie begint met een vraaggesprek waarin verschillende zaken overlopen worden. Onder andere uw klachten en wat u verwacht en wenst te bereiken na de sessies staan hierin centraal. Ook zal de huidige situatie geëvalueerd worden dmv enkele testen.
Vervolgens stel ik een aan uw doelen aangepast behandelplan op dat we tijdens de daaropvolgende sessies kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het eerst trainen van de mobiliteit van een bepaald gewricht alvorens geleidelijk aan over te gaan naar het optrainen van de kracht.
Regelmatig zal er geëvalueerd worden of er voldoende progressie is en of bijsturing nodig is. Wanneer bijvoorbeeld de mobiliteit van een schouder sterk begint te verbeteren, kunnen we geleidelijk aan overgaan naar het opbouwen van de kracht.

Bijscholing

Continue bijscholing is essentieel om een hoge kwaliteit van behandelen te kunnen gararanderen. Om deze reden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die binnen mijn vakgebied vallen. Het jaarlijks verwerven van een door de overheid gegeven kwaliteitslabel is hier het bewijs van.

Evidence-Based Practice

De technieken die ik toepas zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Mijn behandelingen bestaan uit toepassingen die volgens onderzoek het meeste kans op slagen hebben.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang. Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat me dit dan zeker weten. Op die manier kan ik uw revalidatie zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven