✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Kinesitherapie in regio Wichelen

Heeft u kinesitherapie nodig in de buurt van Wichelen? Dan zit u goed bij KineCura in Lede. We bekijken samen wat uw doelen zijn en geven deskundige therapie als kinesist in de buurt van Wichelen. U krijgt wetenschappelijk onderbouwde bewegingstherapie, zodat u snel weer op de been bent.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie BekijkenContact

Onze kinesitherapie nabij Wichelen helpt u vooruit

 We bieden veel specialisaties aan als uw kinesist in de buurt van Wichelen, waardoor we u met veel zaken helpen. Bent u benieuwd naar al de aangeboden kine in Lede? Hieronder worden enkele voorbeelden opgenoemd.

Zoals u ziet, helpen we u als kinesist in de buurt van Wichelen met veel specialisaties. We scholen ons ook jaarlijks bij, zo bent u zeker dat we bij u altijd de laatst gekende technieken toepassen. De algemene kinesitherapie in Lede nabij Wichelen bevat veel meer specialisatie dan u denkt. U vraagt dus best even na of we u ergens mee kunnen helpen als het nog niet opgenoemd is.

Vraag naar uw sessies in onze praktijk

Waar u ook hulp bij nodig heeft, als kinesist in de buurt van Wichelen kunnen we u helpen. We geven onderbouwde kinesitherapie in onze praktijk nabij Wichelen. Bij uw eerste afspraak houden we een verkennend gesprek of te kijken wat het probleem is en hoe we het best aanpakken. Zo bent u volledig op de hoogte en kunt u uw wensen doorgeven. Ga ervoor en neem contact op met ons! We zijn bereikbaar via het nummer 0460 94 94 79 of stuur een e-mail naar olivier.kinecura@gmail.com.

Hoe zien uw sessies eruit?

1Anamnese en bepalen van doelen
De eerste sessie begint met een vraaggesprek waarin verschillende zaken overlopen worden. Onder andere uw klachten en wat u verwacht en wenst te bereiken na de sessies staan hierin centraal. Ook zal de huidige situatie geëvalueerd worden dmv enkele testen.
Vervolgens stel ik een aan uw doelen aangepast behandelplan op dat we tijdens de daaropvolgende sessies kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het eerst trainen van de mobiliteit van een bepaald gewricht alvorens geleidelijk aan over te gaan naar het optrainen van de kracht.
Regelmatig zal er geëvalueerd worden of er voldoende progressie is en of bijsturing nodig is. Wanneer bijvoorbeeld de mobiliteit van een schouder sterk begint te verbeteren, kunnen we geleidelijk aan overgaan naar het opbouwen van de kracht.

Bijscholing

Continue bijscholing is essentieel om een hoge kwaliteit van behandelen te kunnen gararanderen. Om deze reden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die binnen mijn vakgebied vallen. Het jaarlijks verwerven van een door de overheid gegeven kwaliteitslabel is hier het bewijs van.

Evidence-Based Practice

De technieken die ik toepas zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Mijn behandelingen bestaan uit toepassingen die volgens onderzoek het meeste kans op slagen hebben.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang. Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat me dit dan zeker weten. Op die manier kan ik uw revalidatie zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven