✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Kinesitherapie nabij Aalst

Heeft u kinesitherapie nodig en zoekt u naar een praktijk in de buurt van Aalst? Vertrouw dan op de diensten van KineCura in Lede, in de buurt van Aalst en we helpen u als kinesisten met uw kwaaltjes. U vindt verschillende specialisaties in onze praktijk, waardoor we u zeker van uw kwaaltjes kunnen helpen.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Onze kinesitherapie in regio Aalst start met een anamnese

Vooraleer we u behandelen, nemen we een anamnese af. Dat betekent dat we als kinesist en patiënt bekijken waar u last van heeft en wat de beste aanpak hiervoor is in de buurt van Aalst. Daarna vertellen we als kinesist hoe we uw sessies invullen in onze praktijk in de buurt van Aalst. Dat gaat misschien over sportkine nabij Wichelen, maar we bieden nog veel meer specialisaties aan. Bekijk bijvoorbeeld onze manuele therapie, waar we uw gewrichten behandelen en uw houding verbeteren. Na en tijdens uw behandeling bekijken we regelmatig of het nog steeds de juiste kinesitherapie is in regio Aalst. Zo sturen we regelmatig bij om u de best mogelijke zorg te geven voor uw kine nabij Dendermonde.

Vertrouw op de wetenschappelijke methode van onze praktijk

Met onze kinesitherapie nabij Wichelen en Aalst willen we dat u zo snel mogelijk van uw ongemak verlost bent. Door de juiste zorg te bieden, doen we daar alles aan. We geven als kinesisten in de buurt van Aalst ook uitstekende tips voor thuis. Heeft u bepaalde zorgen bij uw kinesitherapie van onze praktijk in de omgeving van Aalst? Uit dit zeker en we passen het toe in uw behandeling. Het is altijd de bedoeling dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt wanneer we u behandelen met onze kine in Lede.

Gebruik onze diensten

Met onze zorg als kinesist in de buurt van Aalst voelt u uw kwaaltjes zo verdwijnen. We staan voor kwalitatieve kine in onze praktijk nabij Aalst, maak dus snel een afspraak! We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0460 94 94 79 of stuur een e-mail naar het e-mailadres olivier.kinecura@gmail.com.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven