✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Kine in Dendermonde

Heeft u kine nodig in Dendermonde? Dan verwelkomen we u bij KineCura in Lede. We staan voor u klaar met gerichte therapie, want we hebben namelijk veel specialisaties die we kunnen toepassen. Waar u ook last van heeft, bij ons wordt u vast en zeker op de juiste manier geholpen. Laat uw ongemak verhelpen door ons.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie BekijkenContact

Wij lossen uw last op met kine in regio Dendermonde

Onze kine in Lede nabij Dendermonde helpt u met wetenschappelijke kennis om uw lichaam te brengen naar uw doel. Reken erop dat wij niet alleen de kinesitherapie toepassen, maar u ook morele steun geven als dat nodig is. U vindt bij ons manuele kinesitherapie, maar dat is nog lang niet alles. We bieden bijvoorbeeld ook sportkine aan, hier zit onze puurste passie in. Er is namelijk niets leuker dan een sporter terug voluit hun ding zien doen. Heeft u daarbij last van uw rug? Laat die rugklachten dan door ons aanpakken en we geven tips mee om deze rugpijn verder te vermijden.

Ontdek waarom we u zo goed kunnen helpen

Bent u al wat ouder en denkt u aan kine in Dendermonde? Daar helpen we u ook bij. Zeker voor de ouderen kunt u bij ons terecht voor valpreventie. We bekijken uw motorische functie en waar er zaken anders kunnen. Met deze tips van onze praktijk voorkomt u dat u in de toekomst valt. Maak gebruik van onze diensten en maak een afspraak! Bereik ons door te bellen naar het nummer 0460 94 94 79 of gebruik het e-mailadres olivier.kinecura@gmail.com.

Hoe zien uw sessies eruit?

1Anamnese en bepalen van doelen
De eerste sessie begint met een vraaggesprek waarin verschillende zaken overlopen worden. Onder andere uw klachten en wat u verwacht en wenst te bereiken na de sessies staan hierin centraal. Ook zal de huidige situatie geëvalueerd worden dmv enkele testen.
Vervolgens stel ik een aan uw doelen aangepast behandelplan op dat we tijdens de daaropvolgende sessies kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het eerst trainen van de mobiliteit van een bepaald gewricht alvorens geleidelijk aan over te gaan naar het optrainen van de kracht.
Regelmatig zal er geëvalueerd worden of er voldoende progressie is en of bijsturing nodig is. Wanneer bijvoorbeeld de mobiliteit van een schouder sterk begint te verbeteren, kunnen we geleidelijk aan overgaan naar het opbouwen van de kracht.

Bijscholing

Continue bijscholing is essentieel om een hoge kwaliteit van behandelen te kunnen gararanderen. Om deze reden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die binnen mijn vakgebied vallen. Het jaarlijks verwerven van een door de overheid gegeven kwaliteitslabel is hier het bewijs van.

Evidence-Based Practice

De technieken die ik toepas zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Mijn behandelingen bestaan uit toepassingen die volgens onderzoek het meeste kans op slagen hebben.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang. Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat me dit dan zeker weten. Op die manier kan ik uw revalidatie zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven