✓ Veel specialisaties

✓ Performance training

✓ Ook voor amateursporters

Kine in Lede

Heeft u nood aan kine in Lede? Dan bent u welkom bij KineCura. We bieden verschillende specialisaties aan. In het dagelijks leven is bewegen van heel groot belang, of u nu een sporter bent of niet. Wij gebruiken wetenschappelijk onderbouwde methodes in onze kinesitherapie in Lede, die u zeker en vast helpen.

Geïnteresseerd? Bekijk een sessie of neem direct contact op!
Sessie bekijkenContact

Volg kine bij ons in Lede voor een optimaal resultaat

In onze praktijk passen we veel specialisaties toe als kinesist in de buurt van Lede. Wie weet heeft u binnenkort een operatie. Om u optimaal hierop voor te bereiden, is kinesitherapie in Lede een heel goede keuze. Wij voeren dit als kinesist in de buurt van Lede zowel voor als na de operatie uit. Of bent u eerder op zoek naar sportkine? Ook dan kunt u terecht bij ons voor kinesitherapie in Lede. We bespreken samen uw doel als uw kinesist in de buurt van Lede. Daarna stellen we samen een plan op voor uw therapie.

We hebben de juiste specialisatie om u verder te helpen

Als u een kinesist in de buurt van Wichelen zoekt, dan bent u ook welkom bij ons in Lede. We leggen alles van uw behandeling goed uit, zodat u goed weet waarmee we bezig zijn. Omdat we zoveel verschillende specialisaties aanbieden voor kinesitherapie in Lede, bent u zeker dat we de passende behandeling toepassen. U vindt bijvoorbeeld manuele therapie bij ons. Deze kinesitherapie in Lede is net zoals al onze andere specialisaties gebaseerd op wetenschappelijke kennis.  

Contacteer ons voor uw eerste afspraak

Als uw kinesist in Lede zorgen we ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt, maar dat we u ook genoeg aansporen. U kunt erop rekenen dat we uw grootste supporter zijn, zodat u op een gezonde en mooie manier uw doelen haalt. Neem contact op met uw kinesist in de buurt van Lede via het nummer 0460 94 94 79 of maak gebruik van het e-mailadres olivier.kinecura@gmail.com!
 

Hoe zien uw sessies eruit?

1Anamnese en bepalen van doelen
De eerste sessie begint met een vraaggesprek waarin verschillende zaken overlopen worden. Onder andere uw klachten en wat u verwacht en wenst te bereiken na de sessies staan hierin centraal. Ook zal de huidige situatie geëvalueerd worden dmv enkele testen.
Vervolgens stel ik een aan uw doelen aangepast behandelplan op dat we tijdens de daaropvolgende sessies kunnen uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het eerst trainen van de mobiliteit van een bepaald gewricht alvorens geleidelijk aan over te gaan naar het optrainen van de kracht.
Regelmatig zal er geëvalueerd worden of er voldoende progressie is en of bijsturing nodig is. Wanneer bijvoorbeeld de mobiliteit van een schouder sterk begint te verbeteren, kunnen we geleidelijk aan overgaan naar het opbouwen van de kracht.

Bijscholing

Continue bijscholing is essentieel om een hoge kwaliteit van behandelen te kunnen gararanderen. Om deze reden volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen die binnen mijn vakgebied vallen. Het jaarlijks verwerven van een door de overheid gegeven kwaliteitslabel is hier het bewijs van.

Evidence-Based Practice

De technieken die ik toepas zijn allemaal wetenschappelijk onderbouwd. Mijn behandelingen bestaan uit toepassingen die volgens onderzoek het meeste kans op slagen hebben.

Suggesties?

Ook uw mening is van belang. Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat me dit dan zeker weten. Op die manier kan ik uw revalidatie zo aangenaam mogelijk laten verlopen.

Het Team

Twee enthousiaste sportliefhebbers met een voorliefde voor beweging.

Olivier Vandormael

Olivier Vandormael

Kinesitherapeut

Olivier Vandormael

Lando Joos

Kinesitherapeut

CONTACT

Contacteer me

AFSPRAAK MAKEN

Vragen? Ik ben blij om ze te beantwoorden.

Volg KineCura op social media om op de hoogte te blijven